Antipasti Freddi
Antipasto misto alla PepeNero (per 2 personen)Assortiment van verschillende Italiaanse voorgerechten (voor 2 personen) / A selection of Italian starters (for 2 persons) | €32.95 |
Insalatina di rucola con verdure di stagione alla griglia e parmigianoRucola salade met gegrilde groenten van het seizoen en geraspte Parmezaanse kaas / Rocket(arugula) salad with season grilled vegetables and Parmesan cheese | €11.95 |
Battuta di manzo crudo con rucola, parmigiano e mayonnaise al tartufo Tartaar van ossenhaas met rucola salade, parmezaanse kaas en met een dressing van truffelmayonaise / Tartare of beef with rocket salad parmesan cheese, and a truffle mayonnaise dressing | €15.50 |
Mozzarella di bufala accompagnata con spinaci e pomodorini pachino Mozzarella di bufala geserveerd met spinazie en cherry tomaten / Mozzarella di bufala with cherry tomatoes | €13.50 |
Insalata di polpo e patate Octopus salade met aardappel / Octopus salad with potato | €15.75 |
Vitello tonnato Kalfvlees met tonijnsaus / Veal with tuna sauce | €15.00 |
Antipasti Caldi
Melanzane alla ParmigianaAubergines uit de oven met tomatensaus, mozzarella en parmezaanse kaas / Eggplant in the oven with a tomato sauce, mozzarella and parmesan cheese | €15.50 |
Cozze alla Tarantina (Puglia) con crostone all'aglio Mosselen in een lichte saus van tomaat en witte wijn geserveerd met een knoflook bruschetta / Mussels baked in white wine and tomato and served with a garlic bruschetta bread | €14.50 |
Bocconcini di bufala e prosciutto di Parma al forno Kleine “kersversie” van de bufala mozzarella met Parmaham in de oven / Bocconcini di bufala e prosciutto di Parma cooked in the oven | €13.95 |
Menu dello chef
Laat u verrassen door onze Chef
3 gangen/ 3 courses | €41.50 |
4 gangen/ 4 courses | €47.50 |
5 gangen/ 5 courses | €55.50 |
Paste
Spaghetti al Parmigiano con pomodorini di collina e basilicoSpaghetti met Italiaanse cherry tomaten (di collina) en verse basilicum, aan tafel geflambeerd met Brandy Vecchia Romagna in een parmezaanse kaas / Spaghetti with Italian cherry tomatoes and fresh basil flambe in a large wheel of parmesan with Brandy Vecchia Romagna (table site cooking) | €19.50 |
Tagliatelle al ragu di manzo con grattata di ricotta salata di pecora Tagliatelle met een ragout van rundvlees en tomaat en aan tafel geraspt met ricotta schapenkaas / Tagliatelle with a beef ragout with grated ricotta sheep cheese | €15.50 |
Risotto con scampi e limeRisotto met langoustine en limoen ( minimaal bereidingstijd 20 min) Risotto with langoustine and lime (preparation time min.20 minutes) | €18.50 |
Paccheri con funghi misti , gamberi e pomodorini Paccheri, grote buisvormige pasta, typisch Napolitaans met een mix van paddestoelen, gamba’s en tomaat / Paccheri, a kind of pasta in the shape of very large tubes pasta (typical Napolitan) served with mixed mushrooms, prawns, and tomato. | €16.50 |
Fossatelli del Rubicone ripieni di formaggio con pesto di pistacchiPastakussentjes gevuld met een duo van schapen- en koeienmelkkaas geserveerd met een pesto van pistachenoten / Fossatelli Pasta filled with two cheeses Cow’s Milk and Sheep’s Milk and served with Pistachio Pesto | €15.75 |
Spaghetti alle vongole Spaghetti met vongole / Spaghetti with clams | €16.50 |
Orecchiette con cime di rapa e salsiccia fresca in un sugo di Orecchiette, pastasoort uit Zuid-Italie, geserveerd in een saus op basis van tomaat, verse wost en met cime di rape (soort broccoli ) / Orecchiette, pasta typical from Southern Italy served with a tomato based sauce, Cime di rape (turnip tops)/broccoli rabe) and fresh sausages | €15.95 |
Pesce
*Alle gerechten worden geserveerd met met aardappeltjes uit de oven
*We serve our meat and fish with oven-baked potatoes
Pesce misto alla griglia con dressing al Salmoriglio Gegrilde visschotel (zonder graatjes) geserveerd met een Salmoriglio dressing (typische Siciliaanse dressing van knoflook, olijfolie, citroen en peterselie) / Grilled mixed fish served with a Salmoriglio dressing (typical Sicilian dressing with garlic, olive oil, lemon and parsley | €26.95 |
Filetti di branzino al forno Zeebaarsfilet uit de oven met kappertjes, Taggiasche olijven, tomaat en witte wijn / Baked sea bass with capers, Taggiasca olives tomato and white wine | €24.50 |
Bistecca di tonno tagliata in crosta di semi di sesamo con crema di mozzarella e pesto al basilico Gegrilde tonijn in een sesamzaadkorst met een creme van mozzarella en basilicumpesto Grilled tuna in a sesame seed crust with mozzarella cream and basil pesto | €24,50 |
Carne
*Alle gerechten worden geserveerd met met aardappeltjes uit de oven
*We serve our meat and fish with oven-baked potatoes
Tagliata alla griglia con Parmigiano, spinaci, rucola e pomodorini Gegrilde runder ribeye met geschaafde Parmezaanse kaas, spinazie, cherrytomaatjes en rucola Grilled beef ribeye with flakes of Parmesan cheese, spinach, cherry tomatoes and rocket (arugula) | €24.95 |
Saltimbocca tradizionale alla Romana Kalfsvlees met verse Salie en Parmaham in een saus van witte wijn / Veal saltimbocca, a Roman specialty, sautéed veal cutlets, layered with prosciutto and fresh sage | €23.95 |
Saltimbocca tradizionale alla Romana Kalfsvlees met verse Salie en Parmaham in een saus van witte wijn / Veal saltimbocca, a Roman specialty, sautéed veal cutlets, layered with prosciutto and fresh sage | €23.95 |
Costata di vitello alla griglia servita con salsa alla maionese di erba cipollina, capperi e senape (400g ) Gegrilde kalfsrack apart geserveerd met een mayonaise van bieslook, kappertjes en senape (mosterd) / Grilled Veal prime Rib (400g) served separately with mayonnaise sauce with capers, chives and senape (mustard) | €35.00 |
Filetto di manzo in crema di tartufo nero servito con spinaci Ossenhaas in een truffelroomsaus geserveerd met spinazie / Filet of beef with truffle cream sauce served with spinach |
Dolci
Piatto di Tiramisu alla maniera PepeNeroHuisgemaakte tiramisu alla PepeNero / Homemade tiramisu PepeNero | €7.95 |
Sgroppino al limoneCitroen sorbetijs met vodka en prosecco / Lemon sorbet with vodka and prosecco | €7.95 |
Cheescake ricoperta con gelatina di lamponeCheesecake bedekt met frambozengelei en met een bodem van kruimeldeeg / Cheesecake topped with Rasberry Gelee | €7.50 |
SemifreddoHalf bevroren mousse met een smaak van Italiaanse Amaretto bitterkoekjes / Semifreddo with amaretti biscuits | €7.50 |
Cioccolatissimo servito con gelato alla vaniglia (minimaal 10 min. bereidingstijd)Warm pure chocolade souffle geserveerd met vanille ijs / Hot chocolate souffle served with vanilla ice cream | €7.50 |
Pannacotta ai frutto di boscoPannacotta 'slagroompudding met bosvruchten' / Vanilla cream pudding with berries | €7.00 |
Formaggio Misto con miele al tartufo Gemengde kazen geserveerd met truffelhoning / Mixed cheeses served with truffle honey | €13.50 |